Tervetuloa!

Tämän blogin tarkoitus on lähinnä toimia omana julkisena päiväkirjanani, missä tulen kommentoimaan erilaisia ilmiöitä jotka liittyvät tavalla tai toisella politiikkaan, asenteisiin ja talouteen. Tämän lisäksi saatan toisinaan kommentoida muitakin aihepiirejä, kuten musiikkia ja taidetta. Tulen käsittelemään varmasti myös aihepiirejä jotka ovat vaikeita ja saattavat sen takia olla myös loukkaavia – tämä siis eräänlaisena vastuuvapautuslausekkeena.

Ajavana voimana tämän julkaisemiseen toimi pääasiassa se, että monesti koin tarvetta kommentoida sosiaalisessa mediassa käytäviä keskusteluja, mutta esim. Facebook tuntui kovin rajoittuneelta tavalta keskustella asiallisesti vaativimmista aiheista. Tämän takia usein jätin kokonaan kommentoimatta vaikka asia jäikin pyörimään omiin ajatuksiini tämän jälkeen. Blogiformaatti antaa paremmat mahdollisuudet mielipiteiden asialliseen käsittelyyn, minkä lisäksi tämä on ainakin omasta näkökulmastani katsottuna neutraalimpi alusta keskustelulle vrt. toisen ihmisen “julkinen seinä”, sillä kukaan ei pakota ketään tulemaan tänne, lukemaan taikka kommentoimaan enkä minä pakota näitä artikkeleita kenenkään seinille.

Mikäli olet lukenut tänne asti, tervetuloa lukemaan! Kommentit ovat myös tervetulleita, erityisesti eriävät mielipiteet, sillä niistä saan ruokaa omalle ajattelulleni. Asialliset kommentit julkaistaan, mutta pidätän kuitenkin oikeuden moderoida mielivaltaisesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *